Call of Duty Modern Warfare all of Duty Modern Warfare güncellemesi: Büyük PS4 ve Xbox Warzone yaması ve COD indir



Call of Duty Modern Warfare all of Duty Modern Warfare güncellemesi: Büyük PS4 ve Xbox Warzone yaması ve COD indir







Activision ve geliştiriciler Infinity Ward, bu hafta yayınlanan büyük bir Call of Duty Modern Warfare güncellemesi hakkında oyuncuları uyarıyor. 28 Nisan Salı günü başlatılan bu son yama, Warzone Moduna birkaç önemli ayar getirecek. Şimdilik, oyunun ne olduğuna dair kısa bir listemiz ve oyuncuların iki parçadan ağır bir yama indirmesi gerekeceği haberleri var.

İlk bölümün hem Warzone hem de Modern Warfare oyuncuları tarafından indirilmesi gerekiyor, ikincisi ise MW'ın tam sürümüne sahip olanlar tarafından Veri Paketi DLC kurulumuna yol açacak. İyi haber şu ki Infinity Ward, yeni MW güncellemesi yayınlanmadan önce yama notlarını paylaşmayı planlıyor, yani yayınlanmadan önce tam olarak neleri içerdiğini bilmeliyiz. Geliştirme ekibinden en son rehberler şunları ekliyor: “Şu anda bir sonraki güncellememiz için 28 Nisan'ı hedefliyor. Düzeltme eki notları, güncelleme kullanıma başlamadan kısa süre önce söner. “Salı günkü güncelleme, PlayStation ve Xbox için yaklaşık 15 gb'lik bir indirme içeriyor ve Modern Warfare'e erişmek için gerekiyor. “Düzeltme ekini yükleyip bir mod (çok oyunculu, kampanya, Özel İşlemler, vb.) Seçtiğinizde, oyun yükleme menüsüne yönlendirilirsiniz. “Burada, bu menüden Veri Paketi 1'i indirmeniz gerekecek. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra oyun uygulamasını kapatmanız ve yeniden açmanız gerekir.

“Kovalamak için yeni bir şey daha var. Seni Obsidyen kamuflajı ile ilgilenebilir miyiz? Ya da belki başka bir blueprint silahında bile blueprint silah eklerini kalbinizin içeriğiyle karıştırıp eşleştirmek istersiniz. ” Oyun büyük ölçüde indirilirken, Infinity Ward da bir çalma listesi güncellemesi olacağını doğruladı. Modern Warfare oyuncuları, bazı Gunfight varyasyonları ile birlikte Cranked ve Grind'i de içeren Shoot the Ship'in 7/24 piyasaya sürüleceğini görecekler. Warzone söz konusu olduğunda Activision, oyuncuların hızlı bir şekilde fark etmesi gereken bir değişiklik yapacaklarını doğruladı. Geliştirme ekibine göre, Warzone'daki dairenin hem hızını hem de boyutlarını değiştirecekler. Infinity Ward'ın neyi değiştirmeyi planladığına bağlı olarak, özellikle de son hesaplaşma söz konusu olduğunda bu çok büyük olabilir. Şu anda, Warzone'daki Circle hızları hızlı başlıyor ve onu takip etmeyen Battle Royale takımlarını hızla yakalayabiliyor. Gazın gücü de oldukça yüksektir, yani elenmesini önlemek için fazla zamanınız olmaz.
Dengeleme işlemi, Gulag'a düşerek yeniden doğma şansına sahip olarak yapılır. Daire hızı her döngü ile düşer, yani son hesaplaşma genellikle yürüyüş hızında ele alınabilir. Geliştirici ekibinin dairenin boyutunu nasıl değiştirdiğini ve bunun nihai silahlı çatışmaları nasıl etkileyebileceğini görmek de ilginç olacak. Bu haftanın Call of Duty Modern Warfare güncellemesi için erken yama notlarını aşağıda bulabilirsiniz: Vega64 GPU kullanan PC oyuncularının karakter modelleri ve silahları etrafında bozuk anahatlar görebildiği bir hata düzeltildi. Mil-Sim Operatörü için USEF 1 kaplamasının seçilmesinin Co-op'da varsayılan kaplama olarak göründüğü bir hata düzeltildi Warzone'daki dairenin hızı ve boyutlandırması ayarlandı SKS için tamamlayıcı zorlukları tamamlamanın Renetti için ilgili kamuflajların kilidini açtığı bir hata düzeltildi SKS için kamuflaj kilidinin nişancı tüfekleri için diğer kamuflaj zorluklarıyla tutarsız olduğu bir hata düzeltildi Cold Blooded donanımlıyken Alex için “Sabit Kablolu” cildin termallerde görünmesi sorunu düzeltildi El hareketi sırasında bazı saatlerin yanlış yönde göründüğü bir hata düzeltildi Oyuncuların Operatör menüsünde favori Gruplarını seçme seçeneğini kaybedebilecekleri bir hata düzeltildi Belirli yerlerin yakınında bir silah taşınırken veya ateşlenirken beyaz aydınlatmanın görülebildiği bir hata düzeltildi

Yorum Gönder

If You Face Any Problem:Tell Let Me Know