Twitch bir esports dizini alıyor


Twitch bir esports dizini alıyor


Bugün, Twitch bir esports dizini alıyor çünkü esports her zamankinden daha büyük. Dünya büyük ölçüde içeride sıkıştıkça ve geleneksel sporlar iptal edildiğinden, geleneksel spor uygulayıcıları ne programlayacağını anlamaya çalışırken, esporlar meşhur ana sahneye patladı. (En eğlenceli örnek: Profesyonel sürücüler iRacing'deki evlerinden yarışıyor, yarış simülatörü ve yarışlar NBC ve Fox'ta canlı olarak yayınlanıyor.)
Ancak küçük bir sorun var: Onları izlemek için oturduğunuzda hangi esporların olduğunu takip etmek biraz zor. Dizin, bu soruna zarif bir çözümdür.
Twitch’in teklifinde canlı maçların bir listesi (evet, bu turnuvalar anlamına gelir), bir profesyoneller dizini ve görüntüleme geçmişinize göre kişiselleştirilmiş oyun ve turnuva önerileri olacaktır. (Ana dizinde ayrıca etkin rekabet liglerine sahip oyunları gösteren bir alt dizin bulunur.)
Asıl mesele, hayranların (ve potansiyel hayranların) e-spor dünyasında neler olup bittiğini takip etmelerine yardımcı olmaktır. Ayrı olarak, bence bu akıllıca bir şey çünkü YouTube hem Overwatch Ligi'ni hem de yeni Call of Duty League'i imzalarken Twitch'in temelde her şeyi var. (Bu liglerdeki profesyonelleri de içeriyor.) Twitch’in e-sporlar dizini hayranlara - ve halka - Twitch’in e-sporlar için gerçek ev olduğunu göstermek içindir. Kıvraklık.

Yorum Gönder

If You Face Any Problem:Tell Let Me Know