Assassin’in Creed Valhalla için ilk fragmanı izle


Assassin’in Creed Valhalla için ilk fragmanı izle



Ubisoft, Assassin serisine Vikingler ekliyor. Assassin’in Creed Valhalla, dün açıklanan, İskandinav’dan esinlenilmiş bir ortamı benimsiyor. Oyunun ilk fragmanı oyuna sinematik bir bakış sunuyor, bu bayram geliyor ve “kalpsiz, tanrısız barbarları”.

Valhalla, bir Viking akıncısı olan Eivor'u canlandırıyor (oyuncular karakterlerinin cinsiyetini seçebilecek ve görünümlerini özelleştirebilecekler) klanları “Norveç'in sert kıyılarından yemyeşil tarım arazileri arasında yeni bir eve götürecek dokuzuncu yüzyıl İngiltere. ” Oradan, oyuncular özelleştirme ve yükseltmeler yoluyla yerleşimler inşa ederken, aynı zamanda kale baskınları ve ittifaklar kuruyorlar. Ubisoft ayrıca, Viking rap savaşı sanatı aracılığıyla avcılık, balık, içki oyunları ve “sözlü olarak yıkıcı rakipleri” anlatır.

Assassin’in Creed uzun zamandır açık dünya parkurunun etrafında inşa edildi, ancak 2018’in Assassin’in Creed Odyssey gibi eklemeler diziyi yeni bir bölgeye taşıdı. Rol oynama unsurlarına daha fazla odaklandı ve oyunculara oyun boyunca dallanma kararları ile kahramanlarını (iki kardeşten biri, krupiyenin tercihi) yönetme şansı verdi. Bir zamanlar çoğunlukla gizli tabanlı olan savaş da daha derindir ve daha fazla kişiselleştirmeye izin verir.

Valhalla bu eğilimi sürdürüyor gibi görünüyor. Oyunun Xbox One, PlayStation 4, PC ve Stadia ile Xbox Series X ve PlayStation 5 için piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Yorum Gönder

If You Face Any Problem:Tell Let Me Know