Microsoft, 7 Mayıs'ta Xbox Series X oyunlarını tanıtacak


Microsoft, 7 Mayıs'ta Xbox Series X oyunlarını tanıtacak





Microsoft, önümüzdeki ay bazı Xbox Series X oyunlarını göstermeyi planlıyor. Yazılım üreticisi, 7 Mayıs'ta özel bir Xbox Xbox akışına sahip olacak ve odak noktası Xbox Series X oyunlarına odaklanacak. Microsoft'un etkinliği Microsoft'un “global geliştirici ortaklarından” yeni nesil oynanışı içerecek, ancak Xbox Game Studios oyun başlıkları daha sonraki bir tarihte sergilenecek.
Xbox oyun pazarlamasının genel müdürü Aaron Greenberg, “Gelecek hafta bize Xbox Series X oyununa ilk bakışta sahip olduğumuzu görmek için çok pompalandık” diyor. “Ayrıca Xbox Game Studios ekiplerinin bazı büyük yaz planları üzerinde çalışmalarının zor olduğunu bilin. Yakında daha fazla ayrıntı! ” Muhtemelen Haziran ayında, E3'ün gerçekleşmesi gereken zaman boyunca Microsoft’un kendi Xbox Series X oyun planlarından daha fazlasını göreceğiz.
Microsoft’un olayıyla ilgili haberler, Ubisoft'un Assassin’in Creed Valhalla için ilk fragmanını açıklamasının hemen ardından geliyor. Serideki yeni oyun Vikings ile birlikte bu tatile geliyor ve Xbox Series X ve PS5'te mevcut olacak. Ubisoft ayrıca Microsoft’un etkinliği sırasında Valhalla için oyun göstereceğini doğruladı.

Microsoft’un Inside Xbox etkinliği 7 Mayıs'ta saat 08:00 PT / 11:00 ET'de gerçekleşecek.

Güncelleme, 30 Nisan 12:45 ET: Makale, Ubisoft’un Microsoft’un etkinliği sırasında bir oyun fragmanı onayı içerecek şekilde güncellendi.

Yorum Gönder

If You Face Any Problem:Tell Let Me Know