Battlefront 2'nin son büyük güncellemesi Rogue One'dan ilham aldı


Battlefront 2'nin son büyük güncellemesi Rogue One'dan ilham aldı






İki yıldan fazla süredir ve sayısız ücretsiz içerik güncellemesinden sonra, Star Wars Battlefront 2 son içerik güncellemesini Çarşamba günü alıyor.

EA Dice'e göre, Rogue One'dan esinlenen Scarif Savaşı güncellemesi Battlefront 2'nin hikayesini "tamamlıyor" ve oyunu her Star Wars tiyatro yayınından esinlenilen içeriği içerecek şekilde genişletiyor. Daha küçük destek güncellemeleri gibi geliyor ve çift XP etkinlikleri gibi şeyler devam edecek, ancak Çarşamba günü Battlefront 2 "oyuncular ve topluluğumuzla birlikte yaşıyor."

"Nisan ayının ötesine baktığımızda, sunucuların, oyun içi zorlukların, Double XP ve daha fazlası gibi tekrarlanan etkinliklerin ve oyun desteğinin bu geniş ve zengin Star Wars oyun deneyimini geleceğe taşıyacağı bir aşamaya geçiyoruz. düzenli içerik güncellemeleri sunmaktan uzaklaşıyoruz "diyor.

Güncelleme, orijinal üçlemeden bir dizi harita ve Rogue One'ın tropik gezegeni Scarif'i ekliyor. Hoth, Tatooine, Yavin 4 ve Death Star 2, Supremacy ve Instant Action'da da satışa sunulacak. İsyancılar ve İmparatorluk arasındaki askeri güçteki büyük fark göz önüne alındığında - ve Ölüm Yıldızı II ve Scarif anlatılanları sermaye gemilerine ödünç vermiyorlar - İsyan Çağı Üstünlüğü'nün savaşları sadece zemin safhasında gerçekleştirilecek, "diye belirtiyor yaratıcı yönetmen Dennis Brännvall .
Yeni güncellemede Battlefront 2'ye gelen diğer şeyler arasında Anında Eylem'de çevrimdışı kooperatif oynama seçeneği ve Scarif ve Crait'ın Kahramanlara ve Kötü Adamlara eklenmesi seçeneği var. MC85 Star Cruiser ve First Order Star Destroyer, kooperatif moduna ekleniyor ve son karakter derisi grubu, The Rise of Skywalker'ın görünümlerini içeriyor.
En iyi Star Wars oyunları için onuncu sırada Battlefront 2'yi sıraladık.
EA Dice için sırada ne var ise, işaretler Battlefield serisindeki başka bir oyuna işaret ediyor. Battlefront 2 gibi, Dice şu anki bölümünün son olduğunu açıkladığı gibi Battlefield 5 şu anda alacakaranlık yıllarında.

Yorum Gönder

If You Face Any Problem:Tell Let Me Know