Fortnite Party Royale modu çıktı ve huzurlu mekânlar için silah fırlatıyor

Fortnite Party Royale modu çıktı ve huzurlu mekânlar için silah fırlatıyor



Güncelleme - 29 Nisan, 13:00 EST: Sürpriz! Party Royale modu aslında çıktı. Sayısız oyuncu bu moda erişebileceklerini onayladı ve Twitter kullanıcısı ITalkFortnite bazı kullanışlı ekran görüntülerini ve ayrıntılarını paylaşıyor.
Party Royale, Fortnite Hangout'ları için gerçekten zorluklar ve keşfedilecek alanlarla dolu özel bir sosyal alandır. Ayrıca Party Royale lobilerinden Battle Royale maçları için sıraya girebilirsiniz, böylece yeni oyun öncesi hotspot olabilirler.Fortnite, oyunu arkadaşlarınızla takabileceğiniz huzurlu bir sosyal alana dönüştüren Parti Royale adlı yeni bir moda sahip oluyor.
Epic Games, birkaç Fortnite veri madencisinin modla ilgili gibi görünen dosyaları bulmasının ardından Party Royale'ın Polygon'a yaptığı açıklamada yaklaşan sürümünü doğruladı. Özellikle Twitter kullanıcısı ve bilinen veri madencisi Lucas7yoshi, Party Royale lobileri için kullanılacak yepyeni bir harita gibi görünüyor."Party Royale yeni bir deneysel ve gelişen alan. Silahlarınızı ve paspaslarınızı geride bırakın," dedi Epic Polygon'a. Stüdyo başka hiçbir ayrıntı sunmadı ve Party Royale modunun ne zaman yayınlanacağını da belirtmedi. Bununla birlikte, büyük Fortnite olayları genellikle Perşembe günleri sürüyor ve veri madeni topraklarında çok sayıda dosya dolaşıyorsa, Party Royale'yi yarın 30 Nisan Perşembe kadar erken göreceğiz.
Bu arada, modun doğası ve amacı hakkında spekülasyon için bolca yer var. Son sanal Travis Scott konseriyle Fortnite, bir etkinlik platformu ve bir toplanma alanı olarak hizmet edebileceğini bir kez daha kanıtladı. Party Royale modu ile, Epic'in bu işlevselliği iki katına çıkarırken, aynı zamanda Fortnite oyuncularına, tüm rekabetçi bina ve atışlardan bir mola vermek istediklerinde arkadaşlarıyla mini oyunlarda dolaşmak için bir yol veriyor gibi görünüyor. Epic'in onu nasıl kullandığını ve oyuncuların ne kadar çabuk aldığını görmek ilginç olacak. Birazdan daha fazlasını bilmeliyiz.

Yorum Gönder

If You Face Any Problem:Tell Let Me Know