PC Oyuncu

PC Oyuncu



En güvenilir, dürüst, bilgilendirici ve eğlenceli bilgisayar incelemeleri sunar.
PC Gamer, her konuda derinlemesine incelemeler, ısmarlama özellikler ve kapsamlı donanım kapsama alanı sunan dünyanın en iyi video oyunları dergisidir.

Dergi Detayları
PC haberleri, incelemeleri ve uzmanlığı için PC Gamer aboneliğinin en iyisi olmasının bir nedeni var. PC kültürünü herkesten daha iyi biliyoruz ve hedefimiz bu passonu sadık okuyucularımızla paylaşmak - hatta yol boyunca birkaç şaka bile çözeceğiz.


Her ay dünyadaki en iyi oyunları ve donanımı gözden geçirmek, geçmiş ve şimdiki en büyük oyunların bazılarını geliştirmek için sizi araştırıyoruz ve sizi en çok beklenen sürümlerin arkasındaki stüdyolara hiç olmadığı kadar yaklaştırıyoruz.

Uygulamalı özelliklerden yılın en büyük gişe rekorları kıran başlıklarla başa çıkmaktan, en sıcak indie hitleri üzerinde çalışan geliştiricilerle yapılan röportajlara kadar, PC Gamer aboneliğinin oyun koleksiyonunuz için temel bir arkadaş olduğunu keşfedeceksiniz. PC kültürünün tüm spektrumu ile yüzleşmek.
Editörden
"Her ay size kesinlikle hangi oyunları ve donanım bileşenlerini satın almanız gerektiğini söyleyeceğiz - zamanınızın ve paranızın değerli olduğunu biliyoruz ve eleştirimiz bunu yansıtıyor. Bu arada, geçmiş ve şimdiki oyunların yapımına gireceğiz, devasa gişe rekorları kıran oyunlardan yarının indie hitlerine kadar her şeyin devasa özellikleri Her sorunun Ekstra Yaşam bölümü ile PC oyunlarını ve bunun bizim için kişisel olarak ne anlama geldiğini kutluyoruz.
Her sayıda size en iyi ücretsiz indirilebilir hediyeleri de sunuyoruz. Yalnızca geçen yıl altı ücretsiz Steam anahtarı ve çevrimiçi oyunlar için özel paketler verdik - PC Gamer'a abone olmanın birçok nedeni var. PC oyunlarını sizin kadar çok seviyoruz. "Samuel Roberts, Editör - PC Gamer

Yorum Gönder

If You Face Any Problem:Tell Let Me Know