Google Stadia, FIFA, Madden ve Star Wars: Jedi Fallen Order'ı alacak


Google Stadia, FIFA, Madden ve Star Wars: Jedi Fallen Order'ı alacak



Business Wire'a göre, Google Stadia ve EA, platforma en iyi beş EA başlığını getirecek bir ortaklık açıkladı.
Şimdiye kadar Stadia: Star Wars Jedi: Fallen Order, FIFA ve Madden NFL için üç oyun onaylandı. Jedi: Düşen Düzen, bu sonbaharda Stadia'da başlatılacak ve FIFA ve Madden bu yıl kış aylarında gelecek. Henüz net bir tarih yok, ancak Jedi: Fallen Order, Eylül sonunda veya sonbahar başladığında Stadia'yı akla getirebilir. Şu anda açıklanmayan diğer başlıklar 2021'de Stadia'da mevcut olacak.
EA CEO'su Andrew Wilson, “Cloud heyecan verici yeni oyun olanakları açıyor,“ Google Stadia ile ortaklık kurarak, heyecan verici yeni bir platformda bazı yaratıcı ve yenilikçi oyun deneyimleri sunma fırsatımız var. ”Google rampasını görmek güzel lansmandan sonraki ilk birkaç ay, mevcut başlıkların azlığından daha yavaş bir damlama gördüğü için bulut tabanlı platform için mevcut oyunlarını geliştirdi. Jedi: Fallen Order özellikle iyi bir kavrayış - zaman kaybetmeden tüketilebilen harika bir tek oyuncu deneyimi ve resmi Star Wars kanonuna harika bir katkı. Hem FIFA hem de Madden'in eklenmesi karışıma çok ihtiyaç duyulan spor IP'lerini ekliyor, çünkü şu anda sadece Football Manager 2020 ve NBA 2K20 mevcut.
Gelecek yıl Stadia'ya en az iki EA oyunu daha gelecek, ancak hangilerinin bulut tabanlı tedaviyi aldığını görmek için beklememiz gerekecek. Bunun Apex Legends olmasını umuyorum. Brooklyn merkezli Editör ve iki kurtarma kedisi, Radgie ve Riot'un annesi. Akademiye girip çıktıktan ve serbest çalışmanın üstesinden yıllar geçtikten sonra, bir teknoloji başlangıcında Yardımcı Editör olarak iki yıllık bir görevle, şimdi yaşamak için sevdiğim şeyi yapıyorum. Bu, The Witcher 3'teki her soru işaretine yelken açmayı, Apex Legends'taki dropship'leri duymayı ve Star Wars lore'yi tartışmayı içerir.

Yorum Gönder

If You Face Any Problem:Tell Let Me Know