PUBG haberleri ve güncellemeleri: PlayerUnknown's Battlegrounds'daki yenilikler



PUBG haberleri ve güncellemeleri: PlayerUnknown's Battlegrounds'daki yenilikler






PlayerUnknown's Battlegrounds (veya yaygın olarak bilindiği gibi PUBG), battle royale oyunlarının popülerliğine öncülük etti. Fortnite ve Apex Legends gibi sayısız rakibe ilham veren bir patlama oldu, ancak hala Steam ve Xbox Live'da en çok oynanan oyunlardan biri olmaya devam ediyor.

RUB rakiplerinden farklı olarak, mermi düşmesi ve değişken hava koşulları gibi gerçek dünya silahları ve fiziği ile daha simülasyon odaklı bir meseledir. Fortnite’ın gösterişli sanat tarzı veya Call of Duty: Warzone'un amansız hızlı oyunuyla kapalıysanız, PUBG iyi gitmeye değer - ayrıca Xbox Game Pass'ta.

Steam Erken Erişim unvanından meteorik yükselişinden, 2018'de Steam'de en yüksek eşzamanlı oyuncu sayısına ulaşmaya kadar, PUBG PS4, Xbox One, Stadia, Android ve iOS'a geçti. Ayrıca dizüstü bilgisayarlar gibi daha düşük özellikli donanımlarda çalışabilen, oyunun ücretsiz oynanabilen bir uyarlaması olan PUBG Lite da var. PUBG ayrıca düzenli olarak yeni güncellemeler, yeni içerikler, özellikler ve - belki biraz tahmin edilebilir bir şekilde - can sıkıcı hatalar için birçok düzeltme alıyor.


Nereye gidiyoruz?

PUBG nedir? Eğer Battle Royale filmini daha önce izlediyseniz, temel fikri anlamalısınız. 100 oyuncu ıssız bir adaya düşer ve yağma için çabucak toplanır. Zırh, silah ve iyileştirici eşyalar bulmalısın, sonra ayakta kalan son adam olana kadar hayatta kalmak için ne gerekiyorsa yap.

İşleri daha ilginç hale getirmek için, kara, hava veya deniz yoluyla haritada rastgele görünen sürekli olarak daralan bir bölgeye taşınmanız gerekir. Bölgenin dışına takılırsanız, oyun ilerledikçe önemli ölçüde artan hasar alırsınız. Profesyonel ipucu: Bölge dışına takılmayın.
Sonuna kadar hayatta kalmayı başarırsanız, imrenilen “kazanan kazanan tavuk yemeği” ifadesinin ekranda göründüğünü görürsünüz. Ve her maç sırasında size karşı yığılmış ezici oranlar nedeniyle, muhtemelen çok sık gelmedikleri için ekran görüntüsünü almak isteyeceksiniz - bu da onları daha tatlı bir şekilde tatlandırır.
Oyunun şu anda birden fazla platformda mevcut olmasına rağmen, PUBG yeni haritaların, hayatta kalanların pasoları ve oyuncuların keyif alabileceği modların eklenmesiyle gelişmeye devam ediyor. Size nelerin yeni olduğunu, neden önemli olduğunu ve PlayerUnknown's Battlegrounds'ın geleceği için planlananları göstereceğiz.


Sezon 7'ye Giriş: Vikendi, 'yeni' bir silah ve Survivor Pass ile birlikte geri dönüyor


Diğer değişiklikler arasında Abbey ve Kreznik Dağı gibi belirli yerlere yapılan ince ayarlar ve yeniden tasarımlar da var ve şimdi yerde çok daha az kar olduğunu fark edeceksiniz. Bu nedenle, kar motosikletleri ve kar motosikletleri standart motosiklet ve sepetli motosiklet lehine kaldırıldı.
Mosin-Nagant tamamen yeni olmasa da, karışıma yeni bir silah eklenmeden büyük bir yeni güncelleme olmayacaktı. Aslında popüler Kar98k'in yeniden cildi, ancak kendi benzersiz görünümünü ve ses efektlerini spor yapıyor. Hey, hepimiz çeşitlilik içiniz, bu yüzden hiçbir şekilde bir anlaşma kırıcı değil.
Son olarak, 'Soğuk Cephe' adı verilen yepyeni bir Survivor Pass var. Açılabilir deriler, deneyim bonusları, tamamlamak için zorluklar ve toplamak için emotes dolu 100 seviyeleri oluşur.


Xbox One ve PS4 için en son PUBG güncellemesi nedir?

Sezon 6'dan bu yana, geliştirici PUBG Corporation PC ve konsol güncellemelerini daha yakından hizalamaya çalıştı. Genellikle konsolların oyunun PC versiyonuna yetişmesi yaklaşık iki hafta sürer, ancak bu boşluk son zamanlarda, özellikle 28 Nisan'a gelen Sezon 7'nin piyasaya sürülmesiyle kapatıldı. Yeni Vikendi de dahil olmak üzere PC versiyonundan tüm güzellikleri getiriyor. ve Survivor Pass: Cold Front: Konsollarda PUBG'deki en büyük değişikliklerden biri, her bir haritaya eklenen botların eklenmesidir. Puristler arasında tartışmaya neden olacak bir güncelleme olsa da, yeni oyuncuların oyunu tanımasına yardımcı olmak için botlar dahil edildi. Son blog yazısında, PUBG Corporation, botların ortalama insan oyuncunuz gibi davranma niyetiyle oyunda nasıl çalışacağını, ancak öldürmenin daha kolay olduğunu açıkladı. PUBG mobile ile doğrudan telefonunuzdan tavuk yemekleri kazanabilirsiniz. Oyun, oyunun PC ve konsol sürümlerinden daha arcade benzeri ve erişilebilir, ancak oyuncuların zevk aldığı tüm haritaları ve özellikleri paylaşıyor. Otomatik karşılama, hedef yardımı ve dokunmatik ekran kontrolleri ve diğer mobil optimizasyonlar gibi şeyleri bekleyebilirsiniz.
Cep telefonunuzda PUBG oynamak için en az iOS 9 (iPhone 5S veya daha yeni bir sürüm) kullanmanız ve Android sahiplerinin 5.1.1 kullanması gerekir. Lolipop veya üstü. Oyunu oynamak için ayrıca 2GB veya RAM'e ve 900 MB boş alana ihtiyacınız olacak.
En son yamada, PUBG mobile, cehennemin sizi kimin arkasına vurduğunu görmenizi sağlayan bir "Ölüm Tekrarlama" seçeneği ve yakında satışa sunulacak yepyeni bir hayatta kalma deneyimi olan "Arktik Mod" u aldı.

PUBG Lite nedir?

PUBG Lite, düşük özellikli donanımlar için tasarlanmış PUBG'nin soyulmuş bir sürümüdür. PUBG, GPU'lara ve CPU'lara kötü bir şekilde vergi uyguluyor, bu nedenle PUBG Lite, daha fazla insanın savaş royale çılgınlığına girebilmesi için yaratıldı. Oynamak için güçlü bir oyun PC'niz veya konsolunuz yoksa harika bir alternatiftir ve oynaması ücretsizdir.

Stadia'da PUBG oynayabilir miyim?


Emin olabilirsin! Oyun Stadia Pro üyeleri için ücretsizdir ve Xbox One ve PS4 ile çapraz oynamayı destekler. Oyunun en güncel versiyonudur, yani son 7.1 güncellemesindeki tüm haritaları ve en son özellikleri içerir. Herhangi bir indirme veya yama yok, böylece anında oynamaya başlayabilirsiniz.


PC'de PUBG'ye ne geliyor?


Düzenli performans güncellemeleriyle birlikte yeni içerik her zaman boru hattında olmasına rağmen, PlayerUnknown's Battlegrounds'un geliştiricileri 2020'de hile yapanlara karşı savaşıyorlar.
İlan
“Hile programlarına karşı mücadele hiç bitmiyor ve bir çözüm bulmak için çok uğraştığımız bir şey. Geçen yıl, hile programlarını engellemek için çeşitli önlemler üzerinde çalışarak zaman geçirdik. Bu eylemlerin çoğu, hile programı geliştiricilerini bu yüksek kazançlı hileleri oluşturmalarını zorlaştırmaya odaklandı. ”
“Bu hile geliştiricileri tedbirlerimize uyum sağlamada başarılı olduklarından, bu çabaları mümkün olduğunca tepki göstermeleri için gereken süreyi artırmak için gizli tutmayı tercih ettik. Bunun talihsiz yan etkisi, bizi yüksek öncelikli bir konuya karşı hiçbir şey yapmıyormuşuz gibi göstermesidir. Bu yıl oyuncuların çabalarımızın etkisini hissetmelerini sağlamak için iyileştirmeler yapacağız. "

Yorum Gönder

If You Face Any Problem:Tell Let Me Know