Nintendo Switch nereden alınır: şu anda hala Switch Lite sipariş edebilirsiniz


Nintendo Switch nereden alınır: şu anda hala Switch Lite sipariş edebilirsiniz




Nintendo Switch, kilitleme başladığından bu yana kesintisiz satış yapıyor. Amiral gemisi konsolu hemen şimdi yeni satın almak imkansız, Nintendo stok nakliye gecikmesini duyurdu. Bununla birlikte, geçen yıl daha düşük bir fiyatla piyasaya sürülen sadece el tipi konsol olan Nintendo Switch Lite'ı hala yakalayabilirsiniz, ancak şu anda bile özellikle Kuzey Amerika'da satış yapıyor. Yine de, ABD ve İngiltere'de stokta hala Lite Lite bulunan yerler için aşağı kaydırın.
Switch neden satılıyor? Aşağıda, stok kıtlığının nasıl olduğunu açıklayacağız ve Nintendo Switch'i kapsayan geçmişimize dayanarak stokun ne zaman geri döneceğine dair tahminlerimizi sunacağız. Ayrıca, perakendeciler tekrar stok aldıktan sonra Nintendo Switch'i nereden satın alacağınızı da açıklayacağız.
En iyi Nintendo Switch oyunları
Konsolun sarf malzemelerinin nasıl çalıştığına dair 24 saat güncelleme yapmak için Nintendo Switch paketler ve fırsatlar sayfamıza göz atın, ancak şu anda temel Switch'ten daha fazla bir Switch Lite bulma olasılığınız daha yüksektir.

Nintendo Switch'i şimdi nereden satın alabilirim: kalan son Switch and Switch Lite hisse senedi

ABD, İngiltere ve Avustralya'da tam, sabitlenebilir Nintendo Switch konsolunu arıyorsanız, biraz daha beklemeniz gerekebilir. Stok tamamen kurudu ve kalanları makul bir fiyata bulmak zor.
Ancak, yalnızca elde taşınır Nintendo Switch Lite'ı nereden satın alabileceğinizi arıyorsanız, daha fazla şansınız olabilir. ABD, İngiltere ve Avustralya'da hala yararlanabileceğiniz küçük bir stok var, ancak isterseniz şimdi bir tane alın.



Birkaç faktörün bir kombinasyonu: küresel pandemi, saatlerini iç mekanda doldurmak için konsolu satın alan bir acele etmesine neden oldu, bu şaşırtıcı değil. Aynı zamanda, Animal Crossing: New Horizons yayınlandı, uzun zamandır beklenen bir oyun ve daha geniş, ana akım kitlenin hayal gücünü yakalayan devasa bir crossover vuruşu. Switch bir süredir düzenli olarak satılıyor. Bu sorunu daha da kötüleştirdi.
Buna ek olarak, Şubat ayında Bloomberg, Çin'den çıkan (koronavirüsün neden olduğu) bileşen tedarikleri ile potansiyel bir darboğazın Nisan ayında en kısa sürede stokun kuruduğunu belirten bir rapor yayınladı. Bu raporda belirtilen gerekçeler doğruysa, zamanlama ile parada oldukça iyi görünüyorlar, ancak stok bundan daha hızlı gidecek gibi görünüyor.
Nintendo THR'ye yaptığı açıklamada, "Nintendo Switch donanımı ABD'deki çeşitli perakende satış noktalarında satış yapıyor, ancak daha fazla sistem yolda. Özür dileriz." Yani, daha fazla stok yolda. Fakat ne zaman bir Nintendo Switch satın alabileceksiniz?

Yorum Gönder

If You Face Any Problem:Tell Let Me Know