Google Stadia oyun listesi büyük bir artış sağlıyor: PUBG, Madden, FIFA ve daha fazlası

Google Stadia oyun listesi büyük bir artış sağlıyor: PUBG, Madden, FIFA ve daha fazlası

Google, PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG), Octopath Traveler ve EA - FIFA, Madden, Star Wars Jedi: Fallen Order ile ortaklaşa sahip beş oyun da dahil olmak üzere bugün Stadia akış hizmetine gelen bir dizi popüler yeni oyunu duyurdu. henüz ilan edilmedi.

Bu oyunların çoğu bu yılın ilerleyen saatlerinde alakart satın alınabilecek, ancak Google PUBG'nin bugün başlayacağını ve Zombie Army 4: Dead War ile birlikte Stadia Pro programının bir parçası olacağını açıkladı.

İşte en iyi PC oyunları
GeForce Now uygulamalı uygulamamızı inceleyin
Bahsedilen oyunlara ek olarak, Google hizmette ilk olarak başlayacak üç oyun açıkladı: Crayta, Paketle ve Dalga Kır. Düşler Esque oluşturma platformu olan Crayta, oyuncuların bilgisayarlarında arkadaşlarıyla paylaşmak için çok oyunculu oyunlar oluşturmalarına izin verir ve birkaç ay içinde Moving Out'a benzer görünen bir oyun olan Get Packed bugün 19,99 dolara satılıyor.

Google ayrıca bugün bazı EA oyunlarını da vurguladı, ancak ayrı bir basın açıklamasında birkaç ay boyunca kullanılamayacaklarını söyledi - sürümde Kuzey Amerika için Sonbahar ve Kış, muhtemelen Ekim, Kasım veya Aralık aylarında. Oyunlar bolca Bugün açıklanan oyunlar, 2020'de hizmete girmesi gereken 120 yeni oyun arasında yer alıyor - bu, Google'ın şimdiye kadar iyi olduğu sözü. Şubat ayında Stadia, Panzer Dragoon Remake, Ciddi Sam Koleksiyonu, Spitlings, Kayıp Kelimeler: Sayfanın Ötesinde ve Yığınlarda Yığınlar (Yığınlarda) ekledi ve bugün sunum sırasında başka bir Stadia Connect brifinginde daha fazlasını açıklayacağını söyledi. bir kaç ay. Bu güncellemeler bazılarına biraz gereksiz gelse de, Google'ın oyuncuları Stadia ile ilgilenmesini sağlamak için bu güncellemelere ihtiyacı vardır. Hizmetin en büyük sorunlarından biri, diğer çevrimiçi vitrin camlarının sahip olduğu içerikle başlamaması ve hizmete oyun eklemenin gerisinde kalmasıydı. Neyse ki, bugünkü açıklamanın ardından geminin yelkenlerinde biraz rüzgar var, ancak şirketin amiral gemisi hizmeti için pürüzsüz bir yelkenden başka bir şey değildi. En iyi Google Stadia oyunlarının toplanmasını kaçırmayın

Yorum Gönder

If You Face Any Problem:Tell Let Me Know