2020 yılında PUBG Mobile ne fark


2020 yılında PUBG Mobile ne fark





PUBG (PlayerUnknown's Battlegrounds), çok oyunculu bir savaş royale tarzı çevrimiçi oyundur. Bu hızlı tempolu deneyim ile adrenalininizi sıkın. Maceranıza başlamak için takım arkadaşlarınızla savaş meydanınıza bırakın. PUBG, iki, üç, dört kişilik takımlarla ortaklık kurmanıza veya solo oynamanıza izin verir. Strateji ve ekip iletişimi, kimin kimden daha geride kaldığını görmek için bu heyecan verici çizgide çok önemlidir. Sonuna doğru stratejinizi belirlerken şehirleri, binaları ve eşsiz arazileri keşfedin. Takımlar son takım ayakta olmak için ölümle savaşırken rekabet şiddetlidir. Bu arada, oyun ortamı oyun boyunca küçülür ve ek bir ilgi unsuru ekler. Bölgenin dışına takılmayın yoksa yavaşça hasar görürsünüz. Android kullanıcıları nihayet en sevdikleri masaüstü ve konsol oyunlarını mobil cihazlarında ücretsiz olarak oynayabilmelidir. İşlevler büyük ölçüde masaüstü / konsoldan mobil cihaza kadar korunur ve bu eğlenceli oyunun gücünü oyuncuların hareket halindeyken ellerine bırakır. PUBG, strateji ile dolu eğlenceli ve rekabetçi bir savaş royale oyunu arayan herkes için mükemmel bir oyundur.

Orijinal battle royale deneyimi

Android için PUBG bağımlılık yapan öldürme, yağma, dayanma hedefi eğlenceli ve stratejiktir, bu da bunu arkadaşlarınızla veya yabancılarınızla oynamak için mükemmel bir mobil oyun haline getirir. PUBG, aynı modele sahip oyunların bir parçası olarak geliyor: bir adaya paraşütle ve son ayakta kalmak için ölümle savaşın. Bu oyun stilinin popülaritesi Açlık Oyunları kitabı ve film üçlemesinin piyasaya sürülmesinde ortaya çıktı. Üçlemeye benzer şekilde, PUBG oyuncuları istedikleri ada üzerinde bir uçakta uçurulur ve herhangi bir noktada paraşütle atlama seçeneği sunulur. Stratejinin başladığı yer burası. Bir şehre atlayın ve silahlar, zırhlar ve sağlık öğeleri gibi birçok kaynağa anında erişin. Bununla birlikte, bir şehre iniş, daha yüksek bir insan yoğunluğu getirir ve erken ölme olasılığınızı artırır. Dikkatli olun ve daha az kalabalık bir araziye paraşütle gidin, sizi diğer oyunculardan koruyun, ancak kaynaklara erişiminizi sınırlayın. Oyuncular hangi adayı oynamak istediklerini seçerler ve her oyunda toplam 100 oyuncu ile eşleştirilir. Ancak, özellikle oyunun masaüstü popülaritesi çok yavaş bir şekilde düştüğü için, eşleştirdiğiniz bazı “insanların” aslında botlar olduğuna dair bazı şüpheler var. Erangel, Vikendi, Sanhok ve Miramar adaları arasında seçim yapın. Erangel orijinal oyun haritası ve Avrupa doğada. Miramar’ın çöl teması neredeyse hiç kapak ve çok az açık mesafe sağlar. Miramar’ın eylemi ve ganimeti, geniş çöller arasında yer alan büyük şehirlerinde bulunur. Sanhok, diğer üç dünyadan farklı olarak, haritanın herhangi bir kısmına uçaktan ulaşabileceğiniz bir orman temalı dördün en küçük haritasıdır. Sanhok’un yakın bölgelerinde, kendinizi diğer haritalara göre daha hızlı bir şekilde düşmanlara çarpırken bulacaksınız. Vikendi son harita sürümüdür ve şenlikli bir karlı temaya sahiptir.
Oyuncunuzun avatarını seçin, deneyim seviyesini, grafik seviyesini girin, aksesuar ekleyin ve oyununuza dalın. Seçim haritanıza dokunduğunuzda, gittikçe yağmalayın. Çekiminizden emin değilseniz, bir sahne oluşturarak veya öldürmeye çalışarak konumunuzu vermekten kaçının. Mümkün olduğunca uzun süre devam edin, zafere giden yolda diğer oyuncuları eleyin.
Daha fazla deneyim ve başarı kazandıkça PUBG’nin bağımlılık niteliği büyür. Zafer, her oyunda kaç oyuncu olduğunu göz önünde bulundurarak çok tatlı bir tada sahiptir. Ortalama video oyunu yeterliliğine sahip olanlar bile PUBG'de kazanma şansına sahipler. Kendinizi sona erdirmek için strateji ve mükemmel ekip iletişimine odaklanın. Android için PUBG'deki grafikler (ve tüm mobil cihazlar) bariz nedenlerle azaltılır. Mobil versiyonda genel işlevsellik ve hareket aralığı etkilenir. Bununla birlikte, özellikler ve temel oyun tüm platformlarda aynı kalır ve sorunsuz bir oyun deneyimi sağlar.
Kullanıcılar PUBG’nin web sitesinde ve uygulamanın kendisinde oyun desteğine erişebilir. Müşteri Hizmetleri, Temel Ayarlar, Grafikler, Kontroller, Araç, Hassasiyet, Kapsam, Ses ve Dil gibi ayarlara erişmek için menü düğmesine tıklayın.
Bu programı nerede çalıştırabilirsiniz?
PUBG, Microsoft Windows, Android, iOS, Xbox One ve Playstation 4 cihazlarıyla uyumludur. Android ve iOS mobil sürümleri oynamak ücretsizdir.
Daha iyi bir alternatif var mı?
Kült hit Fortnite, PUBG’nin en büyük rakibi. Fortnite ayrıca öldürmek, yağmalamak ve hayatta kalmak için 100 oyuncuya kadar gökten atılan çok oyunculu bir savaş royale tarzı oyundur. PUBG'deki benzer bir hedefe sahip Fortnite'deki uçan bir otobüsten inin. Ancak, Fortnite'de oyuncular ayrıca ek bir sorumluluk ve strateji katmanı ekleyen kaleler inşa ediyor. PUBG’nin görüntüleri, gerçek grafik kalitesi her iki oyunda da benzer olmasına rağmen, daha gerçek bir ortama benzemektedir. Hem Fortnite hem de PUBG mobil oyunları ücretsiz oynanabilir, ancak masaüstü için PUBG bir fiyat etiketi ile birlikte gelir. Her iki oyun da oyuncuların avatarlarını özel kıyafetlere ve aksesuarlara erişebileceği mikroişlemler sunuyor.
Bizim almak.
PUBG, tarihin en popüler çevrimiçi video oyunlarından biridir ve tüm oyuncuların sahip olması gereken bir deneyimdir. Görüntü kalitesi mobil cihazlarda bile mükemmel. PUBG, ebeveynler ve dünya çapında zayıf midesi olanlar tarafından takdir edilen aşırı kanlı değildir. Özünde, PUBG sizi saatlerce eğlendirecek takım odaklı bir strateji oyunudur.

Yorum Gönder

If You Face Any Problem:Tell Let Me Know