Bu Yeni Steam Oyunları Paketi 10 $ İçin 3 Harika Oyun Seçmenizi Sağlıyor


Bu Yeni Steam Oyunları Paketi 10 $ İçin 3 Harika Oyun Seçmenizi Sağlıyor




Fanatical, küratörlü bir seçimden bir dizi Steam oyunu seçmenizi ve bunları güzel bir şekilde indirilmiş bir pakette almanızı sağlayan en yeni Pick-And-Mix paketini Platinum Koleksiyonunu açıkladı. PC oyunlarının en yeni koleksiyonu bazı mükemmel başlıklar da içeriyor. Dalgalanma, Uyuyan Köpekler: Definitive Edition, Deus Ex: Mankind Divided ve Just Cause 3 XXL Edition, popüler PC oyunları Mist Survival, Flashing Lights: Police Fire EMS ve Jalopy gibi özel promosyonun bir parçasıdır.


İlk indirim seviyesi 10 $ için üç oyun, ikincisi 13.29 $ için dört oyun ve üçüncüsü 16.59 $ için beş oyun. Bunun üzerine herhangi bir ekstra oyun, ilk indirim seviyesine ulaşana kadar normal fiyatlarına gidecektir. Örneğin, ilk beşi 16.59 $ ve diğer üçü 10 $ karşılığında toplam sekiz oyun ekleyebilirsiniz.


Promosyondaki en iyi oyunlardan biri The Surge. GameSpot'un Surge incelemesi, oyunu 7/10 puanla tamamladı ve acımasız dövüşünü ve distopik, siberpunk dünyasını ve "yeni ve yaratıcı fikirlerin akışı [oyunu] baştan sona taze hissettirdi." Düşmanınızın kalıplarını öğrenmek ve onları yenmek için dövüş yeteneklerinize hakim olmakla ilgili bir oyundur.
Ayrıca Square Enix tarafından yayınlanan bir dizi oyun satışa dahildir. Sleeping Dogs, şaşırtıcı derecede derin dövüş sanatları savaş sistemine sahip Grand Theft Auto gibi açık bir dünya oyunudur, Deus Ex: Mankind Divided, bir odadaki herkesi vurarak neredeyse her duruma nasıl yaklaşacağınızı seçmenizi sağlayan sürükleyici bir gizlilik oyunudur. onlar tarafından gizlice girilir, bilgisayarlara hacklenir veya hava kanalları ve daha fazlası aracılığıyla yeni yollar bulunur.

Yorum Gönder

If You Face Any Problem:Tell Let Me Know