NZXT'nin Yeni Mini Kılıfı Güzel Küçük Oyun Bilgisayarı Yapıyor


NZXT'nin Yeni Mini Kılıfı Güzel Küçük Oyun Bilgisayarı Yapıyor



Dikey hizalanmış kutular güzeldir. Bu, dışarıdaki zarif monolitik H1 mini-ITX kasasını ve içerideki etkileyici alan ekonomisini spor yapan, önceden yapılandırılmış yeni bir oyun bilgisayarı olan NZXT’nin H1 Mini PC'sinden öğrendiğim ilk şey. Bu makale, geçtiğimiz hafta NZXT'nin yayınladığı iki öğeyle ilgili. Birincisi H1 kasası, siyah veya beyaz çelikten ve renkli temperli camdan yapılmış 349 $ 'lık küçük form faktörlü bir muhafaza. 13,6 litrede, çoğu tam boyutlu grafik kartını barındırabilen en küçük mini-ITX kasa değil, ancak karşılaştığım en uygun olanlardan biri. H1, kolay ve verimli bir yapı sağlamak için tasarlanmıştır. Kabloları önceden yönlendirilmiştir. SFX-L 650 watt güç kaynağı, 140 milimetre hepsi bir arada sıvı soğutucu ve bir PCIe yükseltici kartı, inşaatçılar için endişelenecek üç daha az şey ile birlikte geliyor.





Sonuç oldukça sıkışık bir kutu olsa da, H1 çift odacıklı bir tasarıma sahiptir, yani CPU ve GPU'nun kendi özel hava kaynağı vardır. Temel olarak, her ikisinin de kendi giriş ve çıkışları var.





H1 kasası hakkında sevdiğim şey, basit zarafeti ve erken bir Xbox Serisi X aldığım gibi davranabilmenin yanı sıra, anakartın kasanın alt kısmına monte edilmesi şeklidir. USB kabloları, ağ kabloları, monitör kabloları ve güç kabloları kasanın altındaki açıklıktan geçirilebilir. Biri, çok eğimli, masasında bir delik açıp kabloları içinden geçirerek H1'in kendi başına durmasına, çarpık ve görkemli olmasına izin verebilir. Dramatik bir çıkış fragmanını hak eden bir durum.


H1, herhangi bir iyi PC meraklısı için süper basit bir yapıyı temsil ederken, NZXT, davayı önceden yapılandırılmış oyun bilgisayarlarının BLD serisindeki en son sistem için temel olarak kullanıyor. 2017 yılında başlatılan BLD programı, müşterilere oynamayı planladıkları oyunları seçebilmelerini sağlayarak kişisel gereksinimlerine göre özel bir PC yapılandırıyor. Program o zamandan beri sabit fiyatlı sabit yapılandırma bilgisayarlarını içerecek şekilde genişletildi. NZXT H1 Mini PC'nin fiyatı 2.000 $. Bu fiyat H1 kasasını ve birlikte gelen bileşenleri, Intel Core i9 9900k CPU, Nvidia Geforce RTX 2070 Süper Kurucu Sürümü, 16 gigabayt 3200MHz'de çalışan Team T-Force Vulcan Z belleği ve bir terabayt Intel 660p katı hal ile birlikte sürücü. Müşterinin endişelenmesi gereken tek seçenek renk (siyah veya beyaz) ve isteğe bağlı harici sabit sürücü isteyip istemedikleri.





Özel oyun bilgisayarları alışverişi yaparken kapsamlı parça seçicilerden geçerek saatler geçirmekten zevk aldığım kadar, sadece bir düğmeye basmak, sepete eklemek ve daha sonra harcayacağınız 2.000 doların olmadığını fark ettiğinizde ferahlatıcı bir şey var. Birinin harcamak için fazladan 2,000 dolar olduğunda daha iyi olduğunu düşünüyorum. Özellikle sürecin sonunda birinin kapısının önünde görünen şey H1 Mini PC kadar güzel olduğunda. Birincisi, çok kedi dostu ambalajlı bir kutuda geliyor. Kedilerim bu aptal köpük paketiyle bir haftadır oynuyor. Çizmek için. Uyumak için. Tekerlekli sandalyemin önüne sürüklemek ve tekerleklerime takılmak içindir.





Ayrıca H1 Mini PC ile de eğleniyorum. Sistem, attığım 15 yaşındaki Blizzard çevrimiçi rol yapma oyunlarını kolayca ele alıyor. Geforce GTX 2070 Super kartı en yüksek ayarlarda 4K çözünürlükte modern oyunlar oynamak için süper iyi performans göstermezken (en azından süper iyi fikriniz saniyede 60 kare ise), Star Wars Jedi Knight gibi oyunlar oynamak: Kişisel tatlı noktam olan 1440p'de Düşen Düzen, H1 Mini için hiç de zor değil. Birçok başka şey de H1 Mini PC için zor değil. Üzerinde video hazırlıyorum. Üzerinde oyun görüntüleri çekiyorum. H1 Mini PC'yi kullanarak birkaç yazı yazdım. Hatta ona bakarken öğle yemeği bile yedim ve kendiliğinden yeniden başlamamış, kilitlenmemiş veya patlamamıştım. Bu benim onay mührünü kazanmak için yeterli. NZXT’nin H1 modeli mükemmel küçük form faktörlü bir durum, sürekli büyüyen NZXT vakaları serisine mükemmel bir ilavedir. PC Building Simulator'da görünmesini bekleyemiyorum.


Yorum Gönder

If You Face Any Problem:Tell Let Me Know