Gaming PC Builder Maingear Şimdi Acil Ventilatörler Yapıyor


Gaming PC Builder Maingear Şimdi Acil Ventilatörler Yapıyor




New Jersey merkezli bilgisayar şirketi Maingear bugün, covid-19 ile mücadelede hastanelere yardımcı olmak için çok güzel acil durum ventilatörleri oluşturmak için normalde çok güzel oyun PC'leri yapmaya adanmış üretim tesislerinin önemli bir bölümünü yeniden geliştirdiğini duyurdu. Acil ventilatörler, enfekte hastaların nefes alma yeteneğini ciddi şekilde bozabilecek covid-19 ile mücadelede önemli bir araçtır. Ülke genelinde ve dünyanın her yerindeki tıbbi tesisler, solunum yardımı gerektiren sabırla su altında kalıyor ve cerrahi maskeler gibi etrafta dolaşmak için yeterli vantilatör yok. Maingear’ın ventilatörü bu kıtlığa bir cevaptır. LIV olarak adlandırılan, bir tüp çıkan bir oyun bilgisayarı gibi görünüyor. Bunun nedeni, prototipin gerçek bir oyun PC kasasında bulunmasıdır. Aslında, 2012'de gözden geçirdiğim F131 PC'de kullanılan aynı durum olduğundan eminim.
PC bileşenleri yerine LIV, karmaşık bir oksijen iletim sistemini dokunmatik ekran arayüzü ile entegre eder. Yoğun tedavi gören hastalar için tasarlanan cihaz, 1.5 saniyede oksijeni açar ve beslemeye başlar. Tıp uzmanları, ekspiratuar basınçtan dakika başına nefeslere kadar cihazın her yönünü ayarlayabilirken, eğitimsiz tıbbi çalışanların cihazı çalıştırmasına yardımcı olmak için bir dizi ön ayar mevcuttur.

Maingear’ın sabah açıklamasına göre, LIV geleneksel vantilatörlerin fiyatının dörtte biri oranında üretilebilir. Hâlâ FDA onayı beklemesine rağmen, şirket halihazırda uluslararası nakliye gemilerine ölçeklendirme planları ile LIV birimlerini ülke genelindeki tıbbi tesislere tedarik etmek için devlet ve yerel yetkililerle görüşmelerde bulunuyor.Maingear'ın acil durum ventilatörleri için gösterişli bir tanıtım web sitesi oluşturmak için yoldan çıkması biraz garip, ancak tıbbi personelin elinde daha fazla ventilatör alan ne olursa olsun benim için iyi.

Yorum Gönder

If You Face Any Problem:Tell Let Me Know