Albay Croesus: Dönüş 2

Albay Croesus: Dönüş 2




Sivrisineklerin çoğu Tellerminleri patlatarak buharlaştırıldı; Dikkatli bir şekilde ilerleyen Autoblinda zırhlı araba, düştüğü forminin çoğundan sorumluydu ve Kaptan Squires'in güçlü hamuru şanssız semenderleri öldürdü. Uzun parmaklı yarasa? Havadaki yaşlılıktan öldü, cesedi villa tarafından Kaplan'ın gövdesine ayrı bir PONK ile indi.

Neredeyse PFC O’Brien'e mal olan PONK'du. Ses, ürkütücü 2. Kadro askerinin, terk edilmiş Carl Zeiss dürbünü çiftini fark etmesine ve onlara ulaşmasına neden oldu. Sgt King bir bariton havlamasaydı, “Cesaret etme!” kulağında ve sonra, işaretli işaret parmağı ile, binosları tankın yol tekerlekleri arasında sıkışmış Stielhandgranate'e bağlayan filamanı işaret ederek O’Brien, Fliedermaus kadar ölü olmuş olabilir.
Ama O’Brien, yoldaşlarının her biri gibi, Turn 2'de hayatta kalıyor - ki bu da bir dönüş…
Crabmeat 2, mayın tarlasında geçişini tamamlıyor ve görünüşte ıssız bir tünelin doğu ucunda bitiyor (Sherman duman ve tozdan yeni çıktığı için, boşluk yanıltıcı olabilir).

Kaptan Crosbie, Crabmeat 1'in oo11'deki girdaplı küspeyi tamamlayan spekülatif mermileri ateşlemesine izin verilmediğini fark ettiğinde Battlefront'u badmouths'a düşürür.

Kaptan Squires’in ihlali ekibi kendi haklarını kazanır.
1. Kadronun noktası adam, yeni, düzensiz arka kapısından iki katlı kiler odasına girerken ‘LEAD'de şüpheli bir kum torbası duvarı tespit ediyor.

Yorum Gönder

If You Face Any Problem:Tell Let Me Know