League of Legends, Riot Pls videosunda 2020 planını özetliyor


League of Legends, Riot Pls videosunda 2020 planını özetliyor




League of Legends YouTube kanalı, bu yıl oyun için yaklaşan ve gelecekteki değişiklikleri detaylandıran bir Riot Pls videosu yayınladı. Riot Games, planlarının her yönünü yerine getiremeyebilir, ancak genellikle şampiyonlar ve etkinliklerle ilerlemeyi bekleyebiliriz.

Şampiyonlar

Fiddlesticks'i takiben son yeniden çalışma yaklaşan Volibear yeniden çalışması olacak. Bu ikisi bir süre önce bir topluluk anketinden seçildi ve oldukça uzun bir süredir beklenmektedir. Volibear rework yakında çıkacaksa, şimdi yeniden çalışmaya başlamadan önce onu oynamak için son şansınız.
Yılın geri kalanında, şu anda iki yaklaşan şampiyona odaklanmak yerine, League of Legends için planlanan büyük bir yeniden düzenleme yok. Ocak ayında mistik bir ormancı bir sonraki şampiyon olarak ima edildi, ardından ölmeyi reddeden bir yakın muharebe taşıtı. Yakın dövüşün ya Tryndamere gibi ölemeyen biri olarak ya da belki de ölümden geri dönen bir karakter olarak taşınması konusunda spekülasyonlar ortaya çıktı. Şu anda en büyük teorilerden biri, yakın dövüş taşımalarının Yasuo’nun kardeşi tarafından öldürülen Yuo’dur.
Riot Games, Senna ve Kai’sa ile daha fazla favori favori lore şampiyonu yapmayı planladıklarını ve Yone'un Runeterra Efsaneleri'nde görünmesi nedeniyle Yone'un bu gelecekteki karakter olması tamamen mümkün olabileceğini belirtti.
League of Legends etkinlikleri ve oyun modları

Bu yıl şu ana kadar League of Legends'da iki büyük etkinlik oldu. Bunlardan biri Sett'in piyasaya sürülmesinden sonra Mecha Kingdoms deri hattıydı. Bunun yanı sıra ARURF oyun modu da geldi. Son zamanlarda Galaxy Event, One for All ile birlikte bir oyun modu olarak bitmek üzere.
Bir sonraki yama, geçen yılki şampiyonlar için yaratılan FunPlus Phoenix Worlds kaplamalarını sergiliyor. Ancak, Riot'un pick-URF'yi geri getireceği Pulsefire deri hattına ilaveler yapıldığı duyuruldu.
Yaz sonunda Riot Games, Yaz Festivali'ni kutlamak için Nexus Blitz'i sınırlı süreli bir oyun modu olarak geri getirecek.

Yorum Gönder

If You Face Any Problem:Tell Let Me Know