MSI, GeForce RTX 2080 TI Gaming Z Trio GPU'yu Piyasaya Sürüyor


MSI, GeForce RTX 2080 TI Gaming Z Trio GPU'yu Piyasaya Sürüyor





MSI, “en güçlü Turing tabanlı oyun grafik kartı” dediğini duyurdu. 16 GB / sn'ye varan hızlarda 11 GB GDDR6 bellek sunan yeni GeForce RTX 2080 Ti Gaming Z Trio, MSI'nın birinci sınıf grafik kartı.

Şirket, yeni GPU'nun, şirketin 14Gbps bellek hızına sahip önceki üst düzey kartı Gaming X Trio'nun üzerinde% 5'ten fazla performans artışı sağladığını belirtti.




Sonraki seviye GPU gücü

Gaming Z Trio, MSI tarafından “özel GeForce grafik kartlarında nihai form” olarak ilan edildi. Bahsedilen 16Gbps bellek hızı ile Gaming Z Trio 704Gbps'ye kadar itebilir ve GeForce GTX 2080 Ti bazında bellek bant genişliğinde% 14'ün üzerinde bir gelişme kaydedebilir.
Akışı hissetmek isteyenler için MSI’nın Mystic Light RGB'si var. Ayrıca GPI için hızlı ve basit hız aşırtma yeteneklerine izin veren MSI’nin Afterburner yazılımı ile birlikte Dragon Center optimizasyon yazılımı ile önceden paketlenmiştir. Soğutma, MSI’nın kartın daha büyük boyutundan yararlanan üç Torx 3.0 fanlı Tri-Frozr soğutma sistemi ile halledilir.
MSI’nın en yeni grafik kartına ilişkin tüm teknik özellikleri aşağıda bulabilirsiniz:

MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming Z Trio, MSI'ye göre satın alınabilir, ancak şirket ABD merkezli tüketiciler için resmi fiyatı açıklamamıştır. İngiltere tüketicileri için kart 1,308 £ karşılığında çalışıyor. Bir maliyet dönüşümü yapıldıysa, ABD'deki satın alımlar 1.600 ABD Doları veya daha yüksek bir fiyata bakıyor. Her şeyin gerçekçi tarafında olmasına rağmen, vitrin önlükleri sunmaya başladığında bir tane almak için muhtemelen yaklaşık 1.350 dolar çalıştıracak.

Yorum Gönder

If You Face Any Problem:Tell Let Me Know